Er du flau over å gjøre ditt fornødende på jobben?

Vi har alle vært der, den rumlende følelsen som tilsier et lengre besøk på toalettet. Det å unngå å gjøre sitt fornødne er en av de vanligste årsakene til forstoppelse. Selv om det å bæsje er noe vi alle gjør, er det mange av oss som kvier seg for nettopp dette toalettbesøket. Det er ingen som vil dømme deg eller tenke over dette. I tillegg til at det er uunngåelig, har vi alle har våre naturlige behov, og det er ingen skam i det. Alle mennesker i hele verden gjør det så hvorfor er det fortsatt tabu? Hvorfor synes vi det er så pinlig å snakke om temaer knyttet til avføring og forstoppelse?

Ta en titt på spørsmålene under. Hvilke svar kjenner du deg best igjen i?

Pinlighetsskala for avføring

Det er tabuer og pinligheter knyttet til nummer to, og forstoppelse er en del av de fleste menneskers liv over hele verden. Men vi er ikke født med at dette er tabubelagt – det er noe vi utvikler. Det å bæsje er en av de mest naturlige handlingene i verden og vi knytter ingen pinligheter til dette før en gang i løpet av ungdomstiden.

Spørsmålet er ganske enkelt: Hvor pinlig er det egentlig? Heldigvis for deg har vi en skala som kan hjelpe deg å finne ut hvor på pinlighetsskalaen du befinner deg. Se på det som en mal over forholdet til dobesøk nummer to og hvor "voksen” du er rundt nettopp det. Det hele går egentlig i en sirkel. Vi starter med å være likegyldige og ender opp med å være likegyldige, med noen mer pinlige stadier innimellom.

Denne skalaen guider deg gjennom de ulike pinlige stadiene som omhandler bæsj i løpet av et helt liv. Bruk den til å lære noe nytt om deg selv og å finne ut hvor på pinlighetsskalaen for avføring du ligger i dag!